Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Candidatul surpriză pe care ”Generaţia de Aur” l-ar fi vrut în fruntea FRF: ”M-au sunat să candidez”

EXCLUSIV | Candidatul surpriză pe care ”Generaţia de Aur” l-ar fi vrut în fruntea FRF: ”M-au sunat să candidez”

Superliga

Comentarii

Alegerile pentru şefia FRF vor avea loc anul viitor, iar multe persoane nu-l mai doresc pe Răzvan Burleanu în fruntea forului. Componenţii ”Generaţiei de Aur” sunt cei mai vehemenţi contestatari ai actualului preşedinte FRF.

Dănuţ Coman a dezvăluit că a fost sunat de anumiţi componenţi ai ”Generaţiei de Aur”, care i-au propus să candideze la şefia FRF. Preşedintele Astrei Giurgiu a declinat oferta, precizând că nu a acumulat suficientă experienţă pentru o astfel de funcţie.

”Nu e cazul să candidez. Nu am acumulat suficientă experienţă pentru a putea ocupa această funcţie. Pe mine nu m-a sunat Răzvan Burleanu să-mi spună să candidez! M-au sunat foştii jucători din cea mai bună generaţie a României! Generaţia de Aur! M-au sunat să candidez, că aşa ar fi cel mai bine!

Atunci eu omul cui sunt!? Da (n.r. voiau să se alăture proiectului lor). Nu e vorba că nu vreau să am legătură cu ei, dar nu mă interesează acum să candidez. Eu nu fac parte din niciun grup. Sunt lucruri pe care le-am discutat cu anumite persoane în urmă cu vreo două luni. Am zis din start că nu candidez. Nu vreau să fac parte din niciun grup”, a declarat Dănuţ Coman la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report.

Afla mai multe despre: frfburleanualegeri 2018 

viewscnt
Articole similare