Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Care este situaţia lui Chiricheş la Napoli, în condiţiile în care este dorit de Trabzonspor

EXCLUSIV | Care este situaţia lui Chiricheş la Napoli, în condiţiile în care este dorit de Trabzonspor

Stranieri

Comentarii

Cosmin Contra se află în Turcia, unde va urmări meciurile amicale ale echipelor româneşti care vor merge acolo în cantonament, dar îi va monitoriza şi pe românii care evoluează în campionatul turc. Selecţionerul României nu crede însă că şi Vlad Chiricheş va ajunge să joace în Turcia.

Şi în această fereastră de transferuri, zvonurile despre plecarea lui Vlad Chiricheş de la Napoli s-au înmulţit. Internaţionalul român este mai mult rezervă şi alternează evoluţiile bune cu cele mai puţin reuşite. Presa din Turcia susţine că Trabzonspor ar fi interesată să-l transfere.

Însă Cosmin Contra nu crede în acest transfer. Selecţionerul naţionalei a fost recent în Italia, unde s-a interesat de situaţia fiecărui român care joacă acolo. Astfel, Contra susţine că Vlad Chiricheş este foarte apreciat la Napoli şi nu crede că va pleca.

Crezi în varianta ca Vlad Chiricheş să ajungă la Trabzon?


Nu cred. Nu cred. Sunt foarte mulţumiţi acolo de el şi nu cred în varianta asta.

Cât de important este pentru stranieri să reuşească să aibă continuitate la echipele lor?
Sper să se impună la echipele lor şi să joace meci de meci, să o facă bine, pentru că vin cu altă încredere la naţională, vin cu altă formă sportivă. Vin cu încredere şi automat şi pe mine mă ajuta foarte mult acest lucru când pregătesc meciurile.

Afla mai multe despre: vlad chirichescosmin contraromanianapoli 

viewscnt
Articole similare