Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cârţu are un mare semn de întrebare în privinţa Craiovei: "E un paradox". Ce jucător a remarcat

EXCLUSIV Cârţu are un mare semn de întrebare în privinţa Craiovei: "E un paradox". Ce jucător a remarcat

Superliga

Comentarii

Sorin Cârţu a analizat Craiova sub conducerea lui Devis Mangia şi laudă un tânăr jucător care s-a remarcat la meciul cu Dinamo.

"Sunt dominaţi când joacă 11 la 11 şi domină când joacă în inferioritate. E un paradox, aşa, în exprimarea lor. Mi-a plăcut jocul lor întotdeauna când au rămas în 10, probabil ar trebui să intre aşa de la început", a declarat Cârţu pentru Telekom Sport.

Despre schimbările lui Mangia în meciul cu Dinamo: "A făcut o mutare excelentă, inspirată, cu Burlacu. Ma bucur pentru copilul ăsta, e într-adevăr printre puţinii pe care îi găsesti în România cu evitarea adversarului în viteză, cu tehnicitate în regim de viteză, cu balonul ţinut aproape. 

Trebuie să exerseze mult . Au mai fost nu sştiu câţi, au mai jucat... Şi Manea, şi nu ştiu cine, le-au făcut după aia nu ştiu ce .... că e mai bun decât nu ştiu cine, urmaşul nu ştiu cui, şi după aia au dispărut. E foarte important acum cât de lucid rămâne. Dar în orice caz, are calitate. Şi poate să fie un viitor, o viitoare marfă de export".

Vezi şi: Dinamo şi Craiova au terminat la egalitate, 2-2, la Severin VIDEO

Afla mai multe despre: sorin cârţucsu craiovaburlacumangia 

viewscnt
Articole similare