Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cât este clauza de reziliere pe care Dinamo trebuie s-o plătească în schimbul lui Claudiu Niculescu

EXCLUSIV | Cât este clauza de reziliere pe care Dinamo trebuie s-o plătească în schimbul lui Claudiu Niculescu

Superliga

Comentarii

Vasile Miriuţă nu va mai fi antrenorul lui Dinamo, informaţie anunţată în exclusivitate de Telekomsport.ro. În locul său va fi numit Claudiu Niculescu, însă Miriuţă nu şi-a semnat încă demisia. Acum, se negociază condiţiile financiare. Pe Dinamo o costă această mutare în total 135.000 de euro.

Aventura lui Vasile Miriuţă la Dinamo a ajuns la final. Rezultatele slabe i-au adus demiterea. Conducerea clubului din Ştefan cel Mare i-a găsit deja înlocuitor, pe Claudiu Niculescu, cel care a reuşit să ia Cupa şi Supercupa cu FC Voluntari. Însă Miriuţă nu şi-a pus încă semnătura pe demisie.

Din informaţiile Telekom Sport, antrenorul în vârstă de 49 de ani negociază termenii despărţii. Este vorba despre o clauză de reziliere, la care Miriuţă ţine să fie achitată. Astfel, Dinamo ar trebui să-i achite 70.000 de euro lui Miriuţă şi 35.000 de euro către secunzii acestuia.

Dinamo trebuie să plătească şi pentru aducerea lui Claudiu Niculescu. Din informaţiile noastre, viitorul antrenor al lui Dinamo are la FC Voluntari o clauză de reziliere de 30.000 de euro, banii pe care îi va plăti conducerea din Ştefan cel Mare.

Numit în funcţie în finalul lunii septembrie, după ce Cosmin Contra a preluat echipa naţională a României, Miriuţă are un palmares dezastruos ca tehnician al lui Dinamo. În nouă partide, fostul tehnician al CFR-ului a obţinut doar trei victorii - două în campionat, cu ultimele clasate - Juventus Bucureşti şi Gaz Metan - şi una în Cupa României, cu Aerostar Bacău, formaţie din Liga a III-a.

Afla mai multe despre: dinamovasile miriutaliga 1fc voluntariclaudiu niculescu 

viewscnt
Alte articole
Articole similare