Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce discută Gnohere în cercul său de prieteni: ”El şi-a exprimat această dorinţă în mediile lui”

EXCLUSIV | Ce discută Gnohere în cercul său de prieteni: ”El şi-a exprimat această dorinţă în mediile lui”

Superliga

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a dezvăluit că Harlem Gnohere a vorbit într-un cerc de apropiaţi că şi-ar dori foarte mult să joace pentru naţionala României. Atacantul FCSB-ului a urcat pe Instagram o imagine cu el în tricoul naţionalei noastre.

Zilele trecute, Cosmin Contra a declarat că Gnohere este o variantă pentru naturalizare, dar că ar mai trebui să slăbească. Joi, atacantul FCSB-ului a urcat pe Instagram o poză cu el în tricoul României, pe care a scris mesajul ”Mândru să servesc ţara”.

Andrei Vochin susţine că discuţia nu este chiar nouă. Consilierul lui Răzvan Burleanu susţine că are informaţii conform cărora Gnohere le vorbeşte des prietenilor săi despre dorinţa de a juca pentru naţionala României:

”Poza vine după declaraţia lui Contra. Eu cred că succesiunea faptelor a fost alta. El şi-a exprimat în mediile lui această dorinţă de a juca, dacă va fi luat în calcul, pentru naţionala României. Din ce ştiu eu, în ultima jumătate de an, el tot afirmă în faţa cercului lui de prieteni, la club, nu că n-ar fi o problemă, dar chiar ar fi ”proud” (n.r. mândru)”, a declarat Andrei Vochin pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: harlem gnoherefcsbromaniaandrei vochin 

viewscnt
Articole similare