Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce imagine are Denis Alibec în fotbalul european: ”L-au judecat în detaliu”

EXCLUSIV | Ce imagine are Denis Alibec în fotbalul european: ”L-au judecat în detaliu”

Superliga

Comentarii

Impresarul Florin Iacob spune că Denis Alibec are nevoie de un moment în care trebuie să-şi analizeze foarte bine viaţa şi cariera. Agentul de jucători susţine că a avut discuţii cu mai multe cluburi din străinătate şi reprezentanţii acestora i-au recunoscut valoarea lui Alibec.

Denis Alibec este considerat printre cei mai talentaţi atacanţi români, însă n-a reuşit să înscrie niciun gol în prima parte a campionatului. Jucătorul de 27 de ani traversează o criză profundă de formă, care până acum n-a avut ieşire. Florin Iacob spune că Denis Alibec este un jucător foarte bun, care poate fi şi mai bun, însă are nevoie de o revelaţie. Agentul de jucători susţine că Alibec este foarte apreciat inclusiv în străinătate, dar are nevoie să-şi schimbe comportamentul şi modul în care-şi tratează cariera:

”Alibec nu e un geniu de fotbalist. Se comentează foarte mult despre el pentru că suntem într-o criză de fotbalişti. În opinia mea, e un fotbalist cu calităţi foarte bune. Poate să fie un fotbalist foarte mare. Şi eu, de-a lungul timpului, comentând cu parteneri şi cluburi din străinătate, îl vedeau ca pe un vârf de mare valoare şi îl judecaseră în detaliu, şi si-au dat cu părerea în sensul ăsta.

În unanimitate, toată lumea a spus că e un jucător plin de calităţi şi de mare perspectivă, dar cred că problema e numai la el, personal, în primul rând. Pentru că a venit la Steaua, i-a dat banderola... Depinde cum o gestionezi... Ai un patron generos care te laudă, te încurajează, te susţine, ai condiţiile cele mai bune din ţară, eşti la naţională şi poate când nu meriţi. Deci a avut toată susţinerea din partea tuturor. Dacă el îşi face un proces al lucrurilor pe care le are treptat şi ce trebuie să facă, îşi va regăsi locul şi va reveni acela care a fost şi îşi doreşte toată lumea să fie”, a declarat Florin Iacob la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: denis alibecflorin iacobfcsb 

viewscnt
Articole similare