Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Ce înţeleg jucătorii când faci asta!?" Andone a evidenţiat o nouă eroare făcută de Negoiţă la Dinamo

EXCLUSIV | "Ce înţeleg jucătorii când faci asta!?" Andone a evidenţiat o nouă eroare făcută de Negoiţă la Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Dinamo riscă să rateze play-off-ul în acest sezon, iar majoritatea oamenilor de fotbal nu văd o soluţie pentru ieşirea din criză.

Ioan Andone spune că primele semnale ale problemelor cu care se confruntă acum Dinamo s-au văzut încă din vară, când nu s-au găsit soluţii pentru câteva posturi vitale ale echpei şi îi transmite patronului Ionuţ Negoiţă că a greşit decisiv şi în momentul în care a anunţat public că vinde clubul, în condiţiile în care acest lucru agită şi mai mult apele la echipă.

"Au început anul prost, au fost nu ştiu câte înfrângeri. Toată lumea poate să interpreteze că dau în Contra, dar nu dau în el. A fost o politică în vară. Au făcut ul lot prost. N-au ales bine. Au rămas numai cu Romera fundaş dreapta, cu Filip şi Oliva, care joacă două meciuri pe an şi alea proaste, când le joacă. Cu Filip s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu l-au mai ţinut pe Popescu, pe Olteanu. Îţi spun doi jucători de care aveau nevoie ca de aer. Şi acum Miriuţă trebuie să remedieze situaţia. Lotul nu e rău, dar au mari probleme pe unele posturi. [...]

E greu (n.r. ca echipa să-şi mai revină pe termen scurt). Acum cu anunţul lui Negoiţă că vinde echipa! Ce înţeleg jucătorii!? E un moment prost ales să anunţi. Vrei să vinzi echipa? Vinde-o, mă! De ce trebuie să ieşi să spui? Stai liniştit. Sunt atâtea metode de a vinde echipa. Ce crede, că o cumpără unul vreodată? Niciodată! Nu cred...", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andonedinamo 

viewscnt
Articole similare