Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce jucător de echipa naţională a ofertat Hapoel Beer Sheva, adversara FCSB

EXCLUSIV | Ce jucător de echipa naţională a ofertat Hapoel Beer Sheva, adversara FCSB

UEFA Europa League

Comentarii

Hapoel Beer Sheva, adversara celor de la FCSB din această seară, are un buget suficient de puternic pentru a transfera jucători importanţi.

Totuşi, în vară, israelienii n-au reuşit să-l păstreze în vară pe Ovidiu Hoban (34 ani), care a preferat să-şi încheie contractul şi să se transfere la CFR Cluj, pe un salariu mai mic. 

"Situaţia mea este una foarte bună. A fost o alegere bună. Am ales cu inima, pentru familia mea şi pentru educaţia copiilor mei. Am avut oferte în vară din străinătate, din Israel, chiar şi de a continua la Beer Sheva.

Oferta CFR-ului a venit întâmplător. Vorbeam cu Bogdan Mara la telefon despre altele şi ulterior am ajuns să negociem venirea mea. Campionatul din Israel este mai bun decât Liga 1. La CFR am venit pe mai puţini bani decât primeam la Beer Sheva" - a spus Ovidiu Hoban la Telekom Sport. 

Hoban a fost integralist în toate partidele disputate de CFR în actuala stagiune, marcând trei goluri şi oferind un assist. Are 29 de selecţii la echipa naţională şi un gol marcat. 

Hapoel Beer Sheva - FCSB se joacă în această seară, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1. Fazele VIDEO se văd AICI

Afla mai multe despre: hapoel beer shevafcsbisraelliga 1 

viewscnt
Articole similare