Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce le-a spus George Rădulescu la pauză giurgiuvenilor. Avem toate detaliile!

EXCLUSIV | Ce le-a spus George Rădulescu la pauză giurgiuvenilor. Avem toate detaliile!

Superliga

Comentarii

Mihai Matei, team manager-ul celor de la Astra Giurgiu, a dezvăluit la Telekom Sport tot ceea ce s-a întâmplat pe durata pauzei dintre Sepsi şi echipa sa.

"După meci am făcut contestaţie. În regulament scrie una, iar noi facem altceva. Arbitrii dau drumul la meciuri după propriul plac. Este clar că jocul trebuia oprit. La UEFA nu se procedează aşa. Delegatul UEFA îi spune arbitrului ce să facă. Aseară am întrebat şi observatorul şi ne-a spus că nu poate să intervină.

George Rădulescu ne-a spus că au stat mai mult în pauză datorită decalării de 15 minute din prima repriză. Iar apoi ne-a transmis că el a ieşit pe teren când era lumină.  Nu a vrut să explice nimic, iar raportul nu se scrie de faţă cu delegaţii. Am fost la cabină să-i întreb de ce nu ies, dar nu am primit răspuns. Ei au ieşit în momentul când au aşteptat să se aprindă nocturna. Au aşteptat asta. Nu vreau să spun mai multe. Mergem până la TAS dacă e nevoie

Eu dacă nu ies la timp cu echipa, iau amendă de la LPF. Televiziunea face raport şi primesc amendă. Observatorul ne-a spus că arbitrii au ieşit când era lumină. S-au consulat între ei, n-au făcut-o de capul lor" - a spus Mihai Matei, team manager-ul celor de la Astra. 

CITEŞTE ŞI

Afla mai multe despre: george radulescuastramihai mateiliga 1sepsi 

viewscnt
Articole similare