Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce salariu avea la Steaua unul dintre cei mai buni mijlocaşi de la finalul anilor '90: ”Erau alte vremuri”

EXCLUSIV | Ce salariu avea la Steaua unul dintre cei mai buni mijlocaşi de la finalul anilor '90: ”Erau alte vremuri”

Top Interviuri

Comentarii

Cătălin Munteanu a dezvăluit în cadrul seriei Top Interviuri, cu Alexandru Săbău, ce salariu avea la Steaua, la finalul anilor '90. Sumele erau mult mai mici decât în prezent, dar spune că îşi rotunjea veniturile din prime.

Cătălin Munteanu a debutat la seniorii Stelei la o vârstă fragedă, la doar 17 ani. Ţiţi Dumitriu şi Mihai Stoichiţă i-au remarcat atunci talentul şi conducerea clubului i-a propus un nou contract. Cătălin Munteanu a semnat pe cinci ani, iar în primul an a câştigat 3.000 de dolari. Însă spune că primele asigurate de conducere erau foarte consistente.

CLICK AICI PENTRU TOT INTERVIUL!

”Primul contract la Steaua pe care l-am avut era de 3.000 de dolari pe an. Şi am semnat pe 5 ani. Era primul an 3.000 de dolari, 4.000 al doilea an, 5.000, 7.000, 10.000, parcă, pe an dolari [...] Erau alte vremuri şi erau prime, se juca pe prime de campionat, prime de Cupă, prime de victorie acasă, victorie în deplasare. Erau alte condiţii”, a dezvăluit Cătălin Munteanu pentru Telekom Sport.

Cătălin Munteanu a jucat la Steaua până în vara anului 1998, când a fost cumpărat de Salamanca. Avea atunci doar 19 ani.

 

Afla mai multe despre: catalin munteanusteauasalariu 

viewscnt
Articole similare