Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce şanse are România să încheie Campionatul Mondial pe podium? Narcisa Lecuşanu: ”Eu spun că e un obiectiv realist”

EXCLUSIV | Ce şanse are România să încheie Campionatul Mondial pe podium? Narcisa Lecuşanu: ”Eu spun că e un obiectiv realist”

Handbal

Comentarii

Mai sunt doar câteva zile până la Campionatul Mondial de handbal feminin, iar echipa naţională a României face ultimile pregătiri, în acest moment la Craiova, la Trofeul Carpaţi.

Narcisa Lecuşanul, proaspăt aleasă membru în comitelul executiv al IHF, este de părere că naţionala României poate obţine o clasare foarte bună la Campinatul Mondial din Germania.

”Da eu zic că e un obiectiv realist. Sigur că CM e unul foarte lung, cu foarte multe meciuri. de la meci la meci destul de greu, dar asta nu înseamnă că nu e de abordat, eu cred că fiecare meci cu seriozitate abordat va da un rezultat pozitivă.

Cristina a demonstrat de foarte multe ori că poate să fie aleasă cel mai bun jucător al lumii şi cred că şi mondialul ăsta îi poate oferi acest lucru. Nu e singură, are o echipă lângă ea şi cred că împreună cu echipa poate să realizeze şi acest obiectiv individual”, a declarat Narcisa Lecuşanu la Telekom Sport.

Campiontul Mondial de handbal va putea fi urmărit, ÎN EXCLUSIVITATE, la Telekom Sport, iar cele mai importante faze vor putea fi urmărite, în timp real, pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: handbalcampionatul mondialnarcisa lecusanucristin aneagu,  

viewscnt
Articole similare