Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce surpriză! Şumi vrea un fost stelist la Kayseri: "E greu de luat, dar putem face rezultate bune împreună!"

EXCLUSIV | Ce surpriză! Şumi vrea un fost stelist la Kayseri: "E greu de luat, dar putem face rezultate bune împreună!"

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică are o listă impresionată de transferuri în această iarnă şi urmăreşte cu precădere jucători români sau alături de care a mai lucrat în trecut, cum este cazul lui William De Amorim, care este deja cu un pas la Kayserispor.

Gicu Grozav este o altă ţintă a tehnicianului român, care mai vizează şi un fost stelist. Este vorba de atacantul Claudiu Keşeru, legitimat în prezent la Ludogoreţ.

Keşeru a vorbit deschis despre situaţia sa în Bulgaria în finalul lui 2017, precizând că îşi doreşte să meargă la o echipă unde să poată juca mai mult, iar Şumi spune că a vorbit deja cu atacantul, iar acesta ar fi tentat de un transfer. Singura problemă e reprezentată de faptul că internaţionalul român mai are contract până în vară cu Ludogoreţ, iar bulgarii nu vor dori să-l lase să plece din iarnă.

"Am vorbit cu Keşeru şi mi-a spus că şi-ar dori foarte mult să lucreze cu mine. Cred că în viitor vom putea lucra împreună, dar nu se pune problema acum, mai ales că el are contract până în vară cu Ludogoreţ şi e foarte greu de luat.



Nu ştiu ce se va întâmpla, dar e un jucător care îmi place. Îl respect foarte mult şi cred că există o simbioză între noi. Am putea face rezultate bune împreună
", a declarat Marius Şumudică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sumudicakeserutransfer 

viewscnt
Articole similare