Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ce va face Mihaela Buzărnescu cu banii câştigaţi la Roland Garros. ”Mi-ar plăcea să fac acest lucru”

EXCLUSIV | Ce va face Mihaela Buzărnescu cu banii câştigaţi la Roland Garros. ”Mi-ar plăcea să fac acest lucru”

Tenis

Comentarii

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată de la Roland Garros, în optimile de finală, dar a încasat o sumă destul de frumoasă pentru evoluţia sa la turneul francez.

”Nu am ştiut de aceste premii până după ce am câştigat partida contra Svitolinei. De anul trecut am încercat să nu mă gândesc la sume sau la costuri şi am încercat doar să joc tenis şi rezultatele vor veni chiar dacă au fost momente grele şi m-am susţinut singură în ultimii 10 ani de zile”, a spus Mihaela Buzărnescu la Telekom Sport.

Tenismena română spune că i-ar plăcea să meargă într-o vacanţă cu banii câştigaţi în acest an, în rest nu are alte dorinţe: ”Mi-ar plăcea să merg într-o vacanţă la finalul anului, în rest nu cred că aş avea aşa mult timp liber vara aceasta şi ca şi cadouri nu ştiu exact. Dacă îmi place ceva, îmi voi cumpăra nu sunt genul care să facă aceste lucruri doar prin prisma câştigării unei sume mai mari”.

Jucătoarea de 30 ani speră ca evoluţiile bune din ultima vreme să-i aducă sponsorii alături. ”Eu sper să mă caute. Deocamdată nu a venit nimeni la acest turneu, dar dacă mă vor căuta o să fiu precaută, nu o să mă grăbesc şi o să aleg cele mai bune opţiuni, dacă vor exista”, a mai spus Buzărnescu.

Afla mai multe despre: mihaela buzarnescuteniswta,  

viewscnt
Articole similare