Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Chiar o va prelua Piţurcă pe Dinamo? ”Este posibil, mai mult ca sigur va investi şi banii săi!”

EXCLUSIV | Chiar o va prelua Piţurcă pe Dinamo? ”Este posibil, mai mult ca sigur va investi şi banii săi!”

Superliga

Comentarii

Gabi Torje nu vede imposibilă varianta în care Victor Piţurcă să o preia pe Dinamo. Internaţionalul român este de părere că fostul selecţioner ar investi şi din banii lui pentru a avea succes în Ştefan cel Mare.

Discuţiile despre venirea lui Victor Piţurcă la Dinamo au pornit după o provocarea lansată de Gigi Becali. Deranjat de afirmaţiile făcute de fostul selecţioner - care a spus că patronul FCSB nu se pricepe la fotbal - Becali i-a transmis că ar trebui să o preia pe Dinamo şi să dovedească acolo că se pricepe la fotbal.

Dacă iniţial părea o simplă glumă, acum mai mulţi oameni din fotbalul românesc spun că nu este chiar imposibilă, deşi cariera lui Victor Piţurcă este legată în primul rând de FCSB. Unul dintre aceştia este Gabi Torje. Mijlocaşul de 28 de ani spune că Piţurcă îşi doreşte foarte mult să antreneze în fotbalul românesc şi chiar ar contribui la bugetul echipei dacă ar veni la Dinamo:

”E posibil să o preia pe Dinamo şi, dacă o va prelua, mai mult ca sigur va investi şi banii dânsului pentru a ajuta echipa să se bată la titlu [...] Îşi doreşte foarte mult să revină în fotbalul românesc să antreneze şi cu siguranţă se va întoarce curând”, a declarat Gabi Torje pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: victor piturcafcsbdinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare