Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Chivu, antrenor la Inter? Panduru şi MM Stoica au comentat vestea momentului: ”Nu este pregătit”

EXCLUSIV | Chivu, antrenor la Inter? Panduru şi MM Stoica au comentat vestea momentului: ”Nu este pregătit”

Inter Milano

Comentarii

Cristi Chivu este principalul favorit să îi ia locul lui Simone Inzaghi pe banca lui Inter!

EXCLUSIV | Chivu, antrenor la Inter? Panduru şi MM Stoica au comentat vestea momentului: ”Nu este pregătit”

Simone Inzaghi este în pericol de a fi demis de pa banca tehnică a lui Inter, după ce echipa din Milano a ajuns la patru înfrângeri în opt etape din Serie A, un record negativ al ultimelor sezoane în startul unui campionat. 

Cristi Chivu (41 de ani) este văzut drept variantă optimă pentru Inter.

Chivu a trecut pe la toate categoriile de vârstă ale celor de la Inter Milano, iar acum este principalul favorit să îi ia locul lui Simone Inzaghi (46 de ani), pe banca primei echipe a "nerrazzurilor".

MM Stoica şi Basarab Panduru au comentat vestea momentului. Cei doi, însă nu îl văd pe antrenorul român capabil să o conducă pe Inter în Serie A. 

Basarab Panduru: ”Şansa asta când ţi se iveşte nu poţi să refuzi. De pregătit, nu cred că e pregătit, cred eu. Ce pregătit să fie? După un an la primavera. Dar dacă ţi se iveşte ce să zici? Că nu eşti pregătit?”

MM Stoica: ”Nici Guardiola nu era pregătit când a fost adus la Barcelona. Nici Zidane... Chivu în afară de daptul că a jucat 7 ani la Inter, a mai şi câştigat o gramadă acolo. Chivu a rămas şi a luat-o din sectorul juvenil şi după primavera. El cunoaşte foarte bine filozofia clubului. Pe mine mă surprind efaptul că nu apare un nume de antrenor cu experienţă, totuşi e Inter şi îşi propune titlu... ”

În afară de Chivu, oficialii lui Inter îl mai au în vizor şi pe Dejan Stankovic, liber de contract după despărţirea de Steaua Roşie Belgrad.

Interul lui Chivu, făcut şah-mat! Barca, gol în stil tiki-taka: au intrat cu mingea în poartă

Interul lui Cristian Chivu a primit, marţi, vizita Barcelonei pe teren propriu, dar meciul nu a fost unul de bun augur pentru italieni.
 
Barcelona a câştigat cu 6-1, iar Victor Barbera a reuşit să înscrie de două ori. Unul dintre goluri, al patrulea al catalanilor, a fost extrem de spectaculos. A fost o combinaţie cu pase rapide, din prima, din una - maxim două atingeri -, finalizată cu gol din şase metri de Victor Barbera.

Afla mai multe despre: cristi chivuintermm stoicapanduru 

viewscnt
Articole similare