Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Claudiu Niculescu a făcut cunoştinţă cu noii săi elevi. Mesajul către vestiarul câinilor

EXCLUSIV | Claudiu Niculescu a făcut cunoştinţă cu noii săi elevi. Mesajul către vestiarul câinilor

Dinamo București

Comentarii

Duminică seara, Claudiu Niculescu s-a înţeles cu Dinamo şi a parafat o înţelegere pe doi ani cu formaţia din Ştefan cel Mare.

Luni dimineaţă, noul tehnician al ”câinilor” a fost prezentat presei şi fanilor într-o conferinţă.

Apoi, omul care a adus două trofee importante în vitrina clubului FC Voluntari, în doar trei luni de zile, a făcut cunoştinţă cu elevii săi. Imediat după conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial, Claudiu Niculescu a mers în vestiarul jucătorilor, iar apoi i-a scos în iarbă pentru primul antrenament.

Recunoscut drept un antrenor autoritar, dar şi ca un fin motivator, Claudiu Niculescu s-a prezentat şi apoi le-a spus primele cuvinte noilor săi jucători: Nu ne cunoaştem, dar ne vom cunoaşte cât de curând!” a fost primul mesaj al noului tehnician din Ştefan cel Mare. Un mesaj categoric, uşor ameninţător, dar direct, sincer şi categoric. 

”Am încredere în voi că împreună putem obţine victorii şi că vom ajunge acolo unde ne este locul! Trebuie să fiţi inteligenţi, să mă ascultaţi şi împreună vom reuşi să o scoatem la capat!” le-a mai transmis noul antrenor ”câinilor” conform surselor Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: claudiu niculescudinamomesajjucători 

viewscnt
Articole similare