Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cornel Dinu analizează opţiunile lui Contra din atac şi îi răspunde selecţionerului: "Drăguş e cel mai bun atacant"

EXCLUSIV | Cornel Dinu analizează opţiunile lui Contra din atac şi îi răspunde selecţionerului: "Drăguş e cel mai bun atacant"

Echipa națională

Comentarii

Un început bun de campionat şi o partidă la echipa naţională l-au convins pe Cornel Dinu de ce este capabil vârful lui Viitorul, Denis Drăguş.

În vârstă de doar 19 ani, Drăguş a debutat la prima reprezentativă în meciul cu Serbia şi l-a cucerit pe Cornel Dinu. "Este cel mai bun atacant al nostru, atât cât a jucat. 

Ţucudean are o anumită calitate, atunci când se află în careu şi are mingea la picior, reuşeşte să marcheze. A crescut în sistemul de antrenament al lui Gică Hagi şi acum confirmă, dar la ce apărare au avut sârbii, se putea şi mai mult", a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report. 

"Procurorul" a ţinut să îi răspundă şi lui Cosmin Contra, după ultimele declaraţii ale selecţionerului. "Eu nu pot să am războaie în fotbal. Nu văd de ce l-am supărat pe domnul Contra ca să mă ia peste picior. Au fost doar nişte comentarii, ceea ce am spus eu nu trebuie să îl deranjeze pe domnul Contra. Nu doar că trebuie să aibă respect faţă de cel care l-a crescut. Eu nu pot să intru în polemică cu Guriţă". 

Afla mai multe despre: denis draguscornel dinugeorge tucudeanechipa nationalacosmin contra 

viewscnt
Articole similare