Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Coşmarul prin care trece Bourceanu: ”Nici nu pot să calc!” Ce spune despre revenirea la FCSB

EXCLUSIV | Coşmarul prin care trece Bourceanu: ”Nici nu pot să calc!” Ce spune despre revenirea la FCSB

Stranieri

Comentarii

Alex Bourceanu suferă în continuare din cauza accidentării pe care a suferit-o pe 8 decembrie. Mijlocaşul de 32 de ani a suferit atunci o ruptură de ligamente şi spune că abia pe 1 aprilie speră să se poată prezenta la antrenamente.

Bourceanu a avut un an bun la Arsenal Tula, care s-a încheiat însă o accidentare foarte gravă suferită în meciul cu FC Ural, de pe 8 decembrie. Mijlocaşul de 32 de ani a suferit deja o intervenţie medicală, dar spune că încă nu poate călca şi mai are nevoie de o operaţie. Abia pe 1 aprilie speră să se poată antrena normal:

”Nu ştiu când o să revin. Recuperarea, momentan, stagnează. Aşteptăm încă două săptămâni. Am o nouă intervenţie, nu foarte complicată. Mi se scoate un şurub şi după aceea încep să calc. Până atunci, nu calc. Şi după aia vedem cât de repede merge. Înainte de 10 martie nu am cum să intru la antrenament... dupa 3 luni osul se vindecă. Sper că de la 1 aprilie să intru la antrenament, cred că e foarte real obiectivul acesta. A fost un an formidabil! Aş prefera să-l am şi pe ăsta la fel ca anul trecut”, a declarat Alex Bourceanu pentru Telekom Sport.

Fostul internaţional român a comentat şi zvonurile care susţin că ar reveni la FCSB. Bourceanu susţine că n-a purtat nicio discuţie în acest sens, dar spune şi-ar dori să continue în Rusia, unde se simte excelent:

”Doar speculaţii, nu ştiu nimic despre chestia asta. Nu ştiu când revin în România, îmi doresc să mai joc un an în Rusia, în afara de sezonul ăsta. Şi după aceea văd dacă mai pot să mai joc în Rusia. Mai joc... daca nu... vedem dacă mai pot juca după aceea în Romania... Nu ştiu la ce nivel voi fi după accidentarea asta. A fost un an foarte bun, dar, din păcate, dacă mai rezistam 20 de minute, eram în o cu totul altă situaţie acum”, a mai spus Bourceanu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: alex bourceanuarsenal tularusia 

viewscnt
Articole similare