Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Contra vrea să-i ”fure” jucătorii lui Isăilă: ”Voi încerca să aduc cât mai mulţi la naţionala mare”

EXCLUSIV | Cosmin Contra vrea să-i ”fure” jucătorii lui Isăilă: ”Voi încerca să aduc cât mai mulţi la naţionala mare”

Echipa națională

Comentarii

România U21 a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din preliminariile Euro 2019, disputat în compania Portugaliei, iar selecţionerul echipei de seniori a României, Cosmin Contra, s-a arătat încântat de evoluţia ”elevilor” lui Isăilă.

”Mi-a plăcut. Primele 20 minute foarte bune. Am dominat, am avut acţiuni cu finalizare, după care a venit golul portughez. Dar a doua repriză echipa României a ştiu să strângă rândurile, a venit şi golul egalarii... Mă bucur că România a rămas în cărţile calificării”, a declarat selecţionerul României la Telekom Sport.

Mulţumit de Răzvan Marin. Selecţionerul României a povestit cum a ajuns Răzvan Marin să joace la naţionala de tineret. ”M-a sunat Dan Isăilă, era preocupat că s-au accidentat doi jucători. După care eu am vorbit cu Răzvan şi a fost decizia lui dacă merge sau nu să ajute naţionala U21, iar asta spune multe despre caracterul lui şi mă bucur că am asemea jucători cu caracter la naţională”.

Despre jucătorii de la tineret care pot face pasul spre naţionala mare: ”Vom vedea, pentru că atât în martie cât şi în iunie voi încerca să aduc cât mai mulţi jucători tineri să văd dacă sunt pregăţi să facă pasul la echipa naţională. După cum joacă la tineret mă fac să cred că mai toţi sunt capabili să facă pasul spre naţionala mare”, a declarat Cosmin Contra la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa nationalacosmin contraeuro 2019,  

viewscnt
Articole similare