Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Olăroiu, despre motivele care l-ar fi împiedicat să vină la echipa naţională: ”La mine era mult mai greu”

EXCLUSIV | Cosmin Olăroiu, despre motivele care l-ar fi împiedicat să vină la echipa naţională: ”La mine era mult mai greu”

Stranieri

Comentarii

Cosmin Olăroiu a explicat pentru Telekom Sport motivul pentru care ar fi fost destul de greu să vină la echipa naţională, imediat după plecarea lui Cosmin Contra.

În vârstă de 50 de ani, Cosmin Olăroiu este unul dintre cei mai valoroşi antrenori români şi numele său de fiecare dată pronunţat atunci când FRF a căutat selecţioner. La fel s-a întâmplat şi după ce Cosmin Contra a ratat calificarea la EURO 2020. Însă antrenorul lui Jiangsu Suning spune că ar fi fost foarte greu să răspundă pozitiv la vreo eventuală ofertă venită de la FRF.

Olăroiu susţine că înţelegerea cu Jiangsu Suning l-ar fi împiedicat să plece fără compensaţii financiare destul de consistente. În plus, spune că nu mai cunoaşte la fel de bine fotbalul românesc şi ar fi avut nevoie de timp pentru a-şi putea pune planurile în aplicare. În acest context, Olăroiu afirmă că Mirel Rădoi a fost cea mai inspirată variantă pentru banca tehnică a României.

”La mine era mult mai greu, pentru că eu am şi un contract şi nici nu cunosc foarte bine jucătorii. Mi-ar fi trebuit destul de mult timp să cunosc jucătorii din campionatul intern. Şi atunci, soluţiile astea ar fi fost şi el era (n.r. Mirel Rădoi), probabil, la momentul respectiv, cea mai bună şi cea mai utilă soluţie, având în vedere progresia pe care trebuie s-o aibă această echipă de tineret, care a jucat semifinalele”, a declarat Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiu 

viewscnt
Articole similare