Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Craiova negociază transferul lui Alex Mitriţă. Suma de transfer este record în istoria clubului

EXCLUSIV | Craiova negociază transferul lui Alex Mitriţă. Suma de transfer este record în istoria clubului

Superliga

Comentarii

Oficialii Craiovei au discutat luni seară transferul lui Alex Mitriţă la FC Torino. Italienii oferă cinci 5 milioane de euro în schimbul mijlocaşului, însă Craiova şi-ar dori să obţină o sumă mai mare. Ar fi cel mai scump transfer din istoria lui U Craiova.

Liga 1 ar putea rămâne fără unul dintre cei mai valoroşi jucători. Surse Telekom Sport susţin că oficialii Craiovei au discutat cu omologii de la FC Torino despre transferul lui Alex Mitriţă. Aceleaşi surse susţin că, dacă vor ajunge la o înţelegere, contractul de transfer va fi semnat marţi.

În acest moment, negocierile se învârt în jurul sumei de transfer. Echipa din Serie A vrea să ofere 5 milioane de euro, în timp ce reprezentanţii Craiovei sunt de părere că jucătorul valorează mai mult de atât.

Dacă mutarea se va realiza, Alexandru Mitriţă ar reveni în Italia la 18 luni după ce se transfera la Craiova. Mitriţă a evoluat din 2015 până în 2017 la Pescara, după ce a fost achiziţionat de la Viitorul cu 500.000 de euro. La Pescara, Mitriţă a strâns 37 de partide, dintre care 15 în Serie A, în sezonul 2016-2017.

Mijlocaşul ofensiv a decis să revină în România în vara lui 2017, când a fost iniţial împrumutat la Craiova, după care în ianuarie 2018 a devenit definitiv jucătorul grupării oltene, în schimbul a 750.000 de euro.

În acest sezon, Alex Mitriţă este golgheterul Craiovei, cu 13 goluri şi 4 assist-uri. Pe transfermarkt.com este cotat la 3,5 milioane de euro.

FC Torino se află în acest moment pe locul 9 în Serie A, însă distanţa până la primul loc care asigură prezenţa în Europa League este de doar 3 puncte.

Afla mai multe despre: u craiovaalex mitritafc torinoserie a 

viewscnt
Articole similare