Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristi Balaj a explicat de ce golul Craiovei de 1-1 a fost regulamentar: "Nu e offside!"

EXCLUSIV | Cristi Balaj a explicat de ce golul Craiovei de 1-1 a fost regulamentar: "Nu e offside!"

Cupa României

Comentarii

CS Afumaţi - CS U Craiova 2-3. Gruparea olteană s-a calificat în sferturile Cupei României, la capătul unei partide spectaculoase ce a avut nevoie de prelungiri pentru stabilirea câştigătoarei.

Cel mai controversat moment al partidei a avut loc în minutul 66, când Gustavo a restabilit egalitatea la 1, după o fază suspectă de offside. Gazdele au protestat vehement, iar impresia generală a fost că brazilianul era în afara jocului în momentul pasei, însă fostul arbitri Cristi Balaj a explicat de ce decizia brigăzii conduse de Florin Andrei a fost una corectă.

Expertul Telekom Sport a precizat că poziţia mâinilor nu trebuie luată în considerare, iar piciorul drept al fundaşului se află pe linie cu picioarele lui Gustavo, caz în care asistentul a decis corect să acorde credit atacului şi să nu ridice fanionul.

"Piciorul fundaşului nu se vede în imagini, dar este undeva în dreptul atacantului! Iar în aceste faze este recomandat să se dea credit atacului. Repet. Mâna nu se ia în considerare, iar gheata fundaşului este undeva în dreptul picioarelor atacantului! Este o decizie corectă a arbitrului de tuşă", a declarat Cristi Balaj la Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: craiovaoffsidecupagolbalaj 

viewscnt
Articole similare