Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristi Chivu are planuri mari pentru viitor. Răspunsul surprinzător pe care i l-a dat lui Contra când acesta l-a invitat la o masă în oraş

EXCLUSIV | Cristi Chivu are planuri mari pentru viitor. Răspunsul surprinzător pe care i l-a dat lui Contra când acesta l-a invitat la o masă în oraşgalerie foto
Comentarii

Cristi Chivu, 37 de ani, urmează cursurile şcolii de antrenori de la Coverciano.

”Am vrut să mă văd cu el, dar mi-a spus că are alte planuri. L-am invitat la masă cu mine, cu Ianis şi cu Adi Mutu, în Firenze, el fiind la cursuri în acea perioada. Ne-am întâlnit cu majoritatea colegilor lui de clasa de la Coverciano. Chiar acolo unde am mancat cu Ianis, după  am rămas să bem o cafea şi chiar au venit cei din clasa de la Coverciano cu Cristi Chivu.

Dacă mă aşteptam? Nu ştiam ce îşi doreşte el să facă în continuare. E bine că face această şcoală a antrenorilor. Acuma, dacă îi place, să vedem dacă va şi începe să antreneze”, a declarat Cosmin Contra în exclusivitate la Telekom Sport.

După ce va obţine licenţa A, Cristi Chivu va putea echipe din Serie C sau poate fi secund la formaţii din Serie B şi Serie A.

Chivu alături de colegii de la Coverciano: Marco Amelia, Mauro German Camoranesi, Marco Cassetti, Morgan De Sanctis, Fabio Galante, Amantino Mancini, Angelo Palombo şi Luca Toni.

Afla mai multe despre: cristi chivucosmin contranationala romaniei,  

viewscnt
Articole similare