Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristi Chivu şi-a ales favorita de la Campionatul Mondial. Pe cine şi-ar dori în fazele superioare

EXCLUSIV | Cristi Chivu şi-a ales favorita de la Campionatul Mondial. Pe cine şi-ar dori în fazele superioare
Comentarii

Cristi Chivu a ajuns la Cluj, acolo unde va jucă alături de ”Generaţia de Aur” într-un demonstrativ cu ”Legendele Barcelonei”. Meciul va putea fi urmărit LIVE la Telekom Sport, sâmbătă, ora 19:00.

Retras din activitatea, poate prea curând, fostul internaţional român s-a resemnat în ceea ce priveşte neparticiparea României la Campionatul Mondial şi afirmă că nu ne rămâne decât să sperăm că peste 4 ani vom reuşi să facem mai mult.

”Când l-am mai văzut noi pe teren, că avem vreo 20 de ani de când nu participăm din păcate. Asta e, ne uităm aşa cum ne-am uitat şi până acum, ne alegem o echipă cu care să ţinem pentru cei care chiar vor să se uite la tot turneul final şi în finală vom vedea ce va fi. Cu speranţa că peste 4 ani să fim prezenţi la Mondial, măcar atât.

Fiind întrebat ce echipă susţine la Mondial, fostul fundaş al naţionalei României a răspuns: ”Nu mi-am ales niciuna, că România nu e, Italia e ca noi, în vacanţă. Ar fi prea uşor să zic acum Brazilia, Spania, Germania, Franţa, că cam astea sunt favoritele, Argentina. Mi-ar plăcea să văd Belgia de exemplu. Să ajungă cât de departe, au o echipă bună, un lot bun”, a spus Cristi Chivu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristi chivucampioantul mondial 

viewscnt
Articole similare