Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristina Neagu, dezvăluiri senzaţionale! Cel mai greu moment din carieră: "Ajunsesem foarte, foarte jos!"

EXCLUSIV | Cristina Neagu, dezvăluiri senzaţionale! Cel mai greu moment din carieră: "Ajunsesem foarte, foarte jos!"

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din lume, a avut şi momente de cădere. Sportiva a vorbit în exclusivitate la Zoom Sport despre cele mai importante perioade din cariera ei de până acum, ce urmează pentru ea şi de ce este nemulţuită.

"Mă trezesc cu gândul de a face lucrurile mai bine în fiecare zi şi nu stau să mă gândesc la ce am realizat. Vreau doar să realizez şi mai multe, important este să fiu sănătoasă şi, atât timp cât sunt sănătoasă, cred că mai am multe de spus în handbal. Am conştientizat valoarea pe care o am, tocmai lucrul ăsta mă motivează. Îmi doresc mereu mai mult, nu sunt multumită cu ce am obţinut şi imi doresc şi mai multe performanţe.

Nu mă sperie concurenţa. Cel mai important pentru mine este că mă păstrez constant la un anumit nivel. Bineinţeles că sunt sezoane în care poate ai mai puţine reuşite si nu ai atâat de multe performanţe încât să fii declarat cel mai bun jucator al lumii, pentru că doar performanţele obtinute cu echipa de club şi echipa natională te pot face cel mai bun jucător al lumii", a declarat Cristina Neagu în exclusivitate la Zoom Sport.

În 2010, devenea cea mai bună jucătoare a lumii, după care, abia înn 2015 a revenit în forţă. Cristina Neagu avea să traverseze, atunci, cea mai grea perioadă din carera ei.

"O perioadă în care, de pe culmile cele mai înalte, am ajuns foarte, foarte jos. Erau foarte mulţi oameni care nu mai credeau în mine, dar cred că cel mai important lucru a fost că eu am crezut în mine şi oamenii care imi sunt mie apropiati si care ţin la mine cu adevarat au crezut în mine. Aşa mi-am revenit. Faptul că am reuşit să revin la acelasi nivel sau poate la un nivel chiar mai bun dinainte de cele două accidentari groaznice, cred ca lucrul acesta este cel mai important din cariera mea", a mai spus Cristina Neagu la Zoom Sport.

Afla mai multe despre: cristina neaguzoom sport 

viewscnt
Articole similare