Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cui aparţine stadionul de la Braşov şi cine este vinovat. "Noi plătim două chirii"

EXCLUSIV | Cui aparţine stadionul de la Braşov şi cine este vinovat. "Noi plătim două chirii"

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

David Kertesz, directorul executiv al lui Sepsi, a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre situaţia arenei din Braşov, împărţită de Primărie şi de Ioan Neculaie, fostul patron al clubului FC Braşov, intrata în faliment anul acesta.

"Nocturna aparţine de Primăria Braşovului, însă doar stâlpii. Sistemul de iluminare este al domnului Neculaie. Noi plătim chirie pentru ambele. Vestiarele şi tribunele sunt ale domnului Ioan Neculaie, iar terenul de joc al Primăriei. Ni s-a comunicat cu câteva zile înainte că ar putea exista o defecţiune a sistemului de nocturnă, care se poate produce în orice moment. 

Vreau să le transmit celor de la Astra, în special domnului antrenor, că nu e frumos ce fac. Căutăm soluţii să nu mai avem probleme de acest gen.

O să mergem până la momentul când o să depunem o hârtie prin care să nu mai jucăm în nocturnă. Avem derogare de un an pentru că suntem nou-promovată, deci putem cere asta. Să vedem dacă se vor rezolva problemele cu nocturna în următoarele zile" - David Kertesz, director executiv Sepsi, pentru Telekom Sport. 

CITEŞTE ŞI

Afla mai multe despre: sepsiastrabrasovioan neculaieliga 1 

viewscnt
Articole similare