Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a ajuns Paul Anton să se transfere la Anji: ”Impresarii m-au întrebat dacă mi-ar plăcea să merg acolo”

EXCLUSIV | Cum a ajuns Paul Anton să se transfere la Anji: ”Impresarii m-au întrebat dacă mi-ar plăcea să merg acolo”

Superliga

Comentarii

Paul Anton a povestit pentru Telekom Sport cum a ajuns să se transfere de la Dinamo la Anji. Mijlocaşul de 26 de ani spune că impresarul i-a transmis că ruşii îl vor şi el s-a arătat încântat de această variantă. Dinamo a primit 300.000 de euro în schimbul acestui transfer.

Paul Anton a plecat din nou de la Dinamo. De această dată, a acceptat oferta de la Anji, penultimul loc în clasamentul Rusiei. Mijlocaşul de 26 de ani spune că ales această variantă deoarece are ocazia să joace într-un campionat mai puternic decât în Liga 1:

”Povestea e simplă. Agentul meu mi-a spus că există un interes din partea lor, dacă sunt interesat, dacă mi-ar plăcea. Bineinţeles că am fost deschis, pentru că, chiar dacă nu e o echipă, foarte mare din Rusia, e o echipă importantă. Campionatul Rusiei e mult mai puternic decât Liga 1, iar în momentul când am zis că sunt deschis, au venit doi reprezentanţi ai clubului, m-au urmărit la meciul cu CFR, apoi au început negocierile. Până la final am reuşit să semnăm”, a povestit Paul Anton pentru Telekom Sport.

Fostul mijlocaş al lui Dinamo spune că a fost ajutat să se adapteze destul de uşor: ”Pot să zic că sunt norocos, am un frate de peste Prut, Igor, a jucat şapte ani la Krasnodar, a prins toţi românii care au trecut pe acolo. Din prima zi când am ajuns, m-a primit bine, m-a ajutat, mai sunt doi jucători vorbitori de spaniolă cu care dialoghez foarte bine”.

Afla mai multe despre: anjipaul antondinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare