Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a analizat Miriuţă victoria la scor obţinută de Dinamo în meciul cu Aris

EXCLUSIV | Cum a analizat Miriuţă victoria la scor obţinută de Dinamo în meciul cu Aris

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo n-a avut probleme în primul amical disputat în acest an şi s-a impus cu 5-0 în partida cu Aris Limassol. Antrenorul "câinilor" a fost mulţumit de prestaţia echipei sale, însă nu poate sta prea liniştit. Pentru dinamovişti urmează patru meciuri de foc în partea a doua a sezonului din Liga I. Momentan, "câinii" sunt în afara play-off-ului.

"A fost un test reuşit, a fost un meci bun, un antrenament bun, băieţii s-au prezent bine, au alergat foarte mult. Am trimis în teren două echipe echilibrate, care s-au prezentat foarte bine. Le-am spus înaintea partidei că trebuie să încercăm să facem ceea ce am exersat la antrenamente în aceste zile.

E uşor să spun acum că sunt mulţumit, după ce am marcat atâtea goluri, dar cel mai important este că jucătorii noi s-au integrat destul de bine, iar cei mai vechi îşi dau silinţa. Eu sunt mulţumit de lotul pe care-l am. Nu mai avem prea mult timp la dispoziţie, trebuie să ne pregătim bine, pentru că trebuie să ne calificăm în play-off. Nu este uşor, dar am mare încredere în jucătorii mei" , a declarat Vasile Miriuţă pentru Telekom Sport.

VIDEO AICI CU TOATE GOLURILE PARTIDEI DINAMO - ARIS 5-0

Afla mai multe despre: aris limassolliga 1dinamoamicalplay off 

viewscnt
Articole similare