Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cum a pus Gigi Becali mâna pe o nouă "perlă". A semnat cu FCSB "din senin": "Am primit un mesaj"

EXCLUSIV | Cum a pus Gigi Becali mâna pe o nouă "perlă". A semnat cu FCSB "din senin": "Am primit un mesaj"

FCSB

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Ştefan Târnovanu (22 de ani) a povestit cum a ajuns să semneze cu FCSB, echipă pe care o susţine din copilărie. Gigi Becali l-a cumpărat de la Poli Iaşi în ianuarie 2020 cu 200.000 de euro, astfel a pus mâna pe o nouă "perlă".

Ştefan Târnovanu a devenit titular la FCSB în a doua parte a sezonului trecut, iar în play-off a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai roş-albaştrilor. Într-o discuţie purtată în exclusivitate cu Orange Sport, portarul a povestit cum a ajuns să îmbrace tricoul echipei lui Gigi Becali.

EXCLUSIV | Cum a pus Gigi Becali mâna pe o nouă "perlă". A semnat cu FCSB "din senin": "Am primit un mesaj"

La începutul lui 2020, după prestaţii bune la Poli Iaşi, Ştefan Târnovanu a fost transferat de FCSB. Gigi Becali l-a "ochit" pe portarul cu reflexe foarte bune şi a plătit 200.000 de euro trupei din Copou pentru a-i obţine semnătura. Fotbalistul a aflat ultimul despre interesul FCSB, când i s-a pus oferta în faţă.

Târnovanu a spus că totul a fost "din senin" legat de transferul său la FCSB, iar primele persoane pe care le-a sunat după ce a aflat de ofertă au fost mama, tatăl care între timp a decedat, şi prietena sa.

"Eram la Iaşi, antrenament normal de pregătire şi primesc un mesaj de la cineva din conducere să vin la birou. Nu ştiam despre ce era vorba, când am ajuns era domnul preşedinte, mi-a arătat contractul, am citit şi am fost surprins, nu mă aşteptam atât de repede să se întâmple asta.

Am sunat-o pe mama, pe tata, prietenă şi m-au felicitat, m-am simţit foarte foarte bine. Au rămas fără cuvinte pentru că şi eu am rămas fără cuvinte. Eu ţineam cu Steaua de mic. Şi când am auzit că Steaua (n.r. - FCSB) e interesată de mine şi chiar trebuie să semnez m-am bucurat foarte mult. A fost ceva din senin, m-am trezit, m-am dus la antrenament şi la prânz deja semnasem. Mi s-a îndeplinit o parte din visul pe care îl am de mic", a spus Ştefan Târnovanu, pentru Orange Sport.

Ştefan Târnovanu a jucat 13 meciuri în toate competiţiile sezonului trecut la FCSB, timp în care în nouă dintre ele a păstrat poarta intactă.

Afla mai multe despre: stefan tarnovanugigi becalifcsbtransferoferta 

viewscnt
Articole similare