Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia uluitoare avută de Radu Mazăre la adresa Simonei Halep

Reacţia uluitoare avută de Radu Mazăre la adresa Simonei Halep

Diverse

Comentarii

Radu Mazare, fostul edil al Constantei, este la un pas de a fi dat in urmarire internationala, dupa ce a fugit in Madagascar desi se afla sub control judiciar. Asupra lui planau amenintatori cativa ani de inchisoare din cauza dosarelor de coruptie instrumentate de catre DNA.

In urma cu cativa ani, Simona Halep, acum cea mai valoroasa jucatoare de tenis a lumii, a fost declarata Cetatean de Onoare al orasului Busteni. La cateva saptamani dupa acest moment unul dintre oficialii urbei prahovene s-a intalnit cu Radu Mazare, pe atunci aflat pe cai mari la sefia primariei din Constanta, caruia i-ar fi spus: "Radule, stii cine a devenit Cetatean de Onoare in Busteni?" Mazare a ridicat din umeri nedumerit, in timp ce, pe nerasuflate, oficialul din Busteni a continuat: "Simona Halep, de la tine, din Constanta. Busteniul a fost din nou in fata". Reactia lui Mazare a fost de-a dreptul uluitoare: "Cine e Simona Halep?". O reactie care te scuteste de orice alte comentarii. 

Cea de-a doua sportiva jignită de-a dreptul de "Regele carelor alegorice" a fost Dana Sofronie, campioana olimpica la gimnastica, in 2004. Dupa revenirea de la Atena, Catalina Ponor , tripla medaliata cu aur la gimnastica si Razvan Florea, medaliat cu bronz la inot, au fost declarati Cetateni de Onoare. Nu si Dana Sofronie. "Eu nu am primit acest titul. M-a durut foarte mult pentru ca era o chestiune morala. Si eu reprezentasem Constanta la acea Olimpiada. Si astazi, cand imi aduc aminte, acel moment imi lasa un gust amar", a povestit Dana Sofronie pentru telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: radu mazaresimona haleptenissofronie 

viewscnt
Articole similare