Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dan Petrescu, entuziasmat de primul meci al lui Alex Ioniţă. Un alt transfer l-a dezamăgit însă

EXCLUSIV | Dan Petrescu, entuziasmat de primul meci al lui Alex Ioniţă. Un alt transfer l-a dezamăgit însă

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu spune că a fost încântat de debutul lui Alex Ioniţă la CFR Cluj. Mijlocaşul venit de la Astra a marcat singurul gol al amicalului cu Borussia Monchengladbach U23. În schimb, se declară nemulţumit de fundaşul Gilvan Souza Correa.

CFR Cluj a reuşit o nouă victorie în amicalele din această iarnă, 1-0 cu Borussia Monchengladbach U23. Este cea de-a treia victorie din cantonamentul pe care-l desfăşoară în Spania. Unicul gol al meciului a fost marcat de Alex Ioniţă. Jucătorul de 23 de ani n-a fost titular, dar a intrat în partea a doua şi a marcat în minutul 56. Dan Petrescu se declară încântat de cel mai scump jucător transferat în această iarnă, un milion de euro:

”Ioniţă parcă joacă de-o viaţă la CFR. Sincer, mi-a plăcut foarte mult felul cum a intrat pe teren şi a depăşit aşteptările mele, pentru că se antrenează de foarte mult timp. Se poate impune ca titular? Nu puteam să dăm atâţia bani şi să nu îl vrem ca titular. Totul depinde el. Niciun jucător nu este titular la nicio echipă din lume. Dacă la meciuri va juca cum a jucat azi, nu vad cum ar putea sa nu joace in primul”, a declarat Dan Petrescu pentru Telekom Sport.

Antrenorul lui CFR Cluj a fost întrebat dacă vor mai veni jucători în această iarnă. Petrescu spune că-şi mai doreşte un jucător, însă probabil că va exista şi o plecare. În acelaşi timp, vrea să rezolve şi problema cu Boli, care este accidentat

”Cred că maxim un jucător va mai veni. O să vină unul şi o să plece unul. Trebuie să vedem situaţia lui Boli, pentru că trebuie să vedem dacă îl putem ţine pe lista de 19 jucători pe care îi avem. Trei sunt portari. În momentul de faţă, avem în cantonament 19 jucători şi trei portari. Lista noastră ... trebuie să iau o decizie dacă îl voi trece pe el sau nu pe listă. Pierde mult timp şi nu ştiu dacă va avea pregătitrea necesară să joace în play-off şi să fie sută la sută”, a mai spus Petrescu pentru Telekom Sport. Întrebat despre postul de pe care va pleca acel jucător, antrenorul CFR-ului a lămurit situaţia: ”Posibil de la mijlocul terenului”.

Dan Petrescu n-a rămas însă impresionat de fundaşul Gilvan Souza Correa, care a fost transferat în această iarnă de la Atletico Goianiense. Totuşi, spune că brazilianul are nevoie de timp: ”Azi nu mi-a plăcut aşa mult. A avut o zi... A jucat prea puţin, însă este un jucător bun”.

Afla mai multe despre: dan petresculiga 1cfr clujalex ionita 

viewscnt
Articole similare