Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dan Petrescu propune un străin pentru naţionala României: "Ar ajuta foarte mult"

EXCLUSIV | Dan Petrescu propune un străin pentru naţionala României: "Ar ajuta foarte mult"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Dan Petrescu a dezvăluit că Juan Emmanuel Culio îi va deveni secund după ce mijlocaşul argentinian se va retrage.

Până atunci, antrenorul celor de la CFR Cluj e convins că argentinianul de 34 de ani ar putea fi o soluţie bună pentru naţionala României.

"În momentul când se va retrage, Culio îmi va deveni secund. Eu îmi doresc, dar şi el, pentru că el a venit cu propunerea. A venit într-o zi la mine în birou şi mi-a propus, iar eu am fost încântat. Eu cred că el ar putea ajuta foarte mult echipa naţională a României dacă ar fi naturalizat", a declarat Petrescu la Telekom Sport.

După ce Iuliu Mureşan a anunţat că CFR se va baza mai mult pe jucători tineri români, Petrescu a comentat: "Nu cred că s-a schimbat optica la CFR. Când am venit eu, era puţin până începea campionatul şi am adus jucători care să aducă rezultate rapid. Nu ne uitam la vârstă, la naţionalitate. Când am avut linişte şi timp, am gândit împreună cu conducerea ce jucători trebuie să mai luăm. Acum trebuie să ne gândim şi a la long...

Ne-am bazat pe Manea meci de meci şi trebuie să avem mai multe opţiuni pentru retur. Vrem să mai aducem tineri care să poată ajunge la naţională.

Am greşit în aducerea unor jucători şi acum ştiu să aleg. Nu mi-a trebuit mult timp să-mi dau seama că Mailat şi Costache sunt buni. Dacă sunt serioşi, vor ajunge în scurt timp jucători de bază la naţională".

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujjuan emmanuel culionationala 

viewscnt
Articole similare