Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Daniel Niculae povesteşte cum a făcut trecerea de la Dinamo la Rapid: ”Mergeam la meciurile lor tot timpul”

EXCLUSIV | Daniel Niculae povesteşte cum a făcut trecerea de la Dinamo la Rapid: ”Mergeam la meciurile lor tot timpul”

Top Interviuri

Comentarii

În momentul când a împlinit 13 ani, Daniel Niculae a părăsit juniorii Dinamo şi a mers la marea rivală Rapid. Mai mult de atât, mergea pe Giuleşti pentru a vedea toate meciurile Rapidului, dar şi să trăiască atmosfera fantastică creată de galerie

 Fostul atacant a dezvăluit că unul din jucătorii lui preferaţi era Iulian Chiriţă, ajuns destul de rău, în 2016 fiind arestat în Spania pentru clonare de carduri.

"La 13 ani, după trei ani la Dinamo am plecat la juniorii lui Rapid. Mergeam la meciurile lor tot timpul. Aveam colegi şi la juniorii lui Dinamo care mergeam la meciurile Rapidului Mergeam pentru spectacolul din Giuleşti şi pentru faptul ca juca Iulian Chiriţă unul dintre jucătorii mei preferaţi. Apoi, pe parcurs au apărut alt gen de jucători Pancu, Cătălin Popa. Popa a rămas remarcat prin ghetele roşii la vremea aceea erau foarte rari fotbaliştii care încălţau astfel de ghete, unul din ei era Marco Simone.

Am rămas acaparat de frumuseţea şi spectacolul Giuleştiului pentru că la fiecare meci era cu totul şi cu totul altceva şi lumea venea să cânte să simtă bucurie şi să transmită unitate şi forţă grupului, celor din tribune, jucătorilor de pe teren” a dezvăluit Daniel Niculae pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius niculaerapiddinamoiulian chirita 

viewscnt
Articole similare