Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Daniel Pancu, deranjat de atitudinea tricolorilor: "O echipă mută, fără agresivitate. Pe vremea mea se spărgea vestiarul, ne scoteam ochii"

EXCLUSIV Daniel Pancu, deranjat de atitudinea tricolorilor: "O echipă mută, fără agresivitate. Pe vremea mea se spărgea vestiarul, ne scoteam ochii"

Echipa națională

Comentarii

România şi Islanda au remizat, 0-0, în preliminariile Campionatului Mondial 2022.

EXCLUSIV Daniel Pancu, deranjat de atitudinea tricolorilor: "O echipă mută. Pe vremea mea se spărgea totul în vestiar, ne scoteam ochii"

Tricolorii au nevoie acum ca islandezii să-i încurce pe cei din Macedonia de Nord pentru a mai putea spera la locul 2 şi automat calificarea la baraj.

Prestaţia tricolorilor nu s-a ridicat la nivelul mizei. Daniel Pancu s-a arătat dezamăgit de atitudinea tricolorilor. 

Pancu a povestit cum se trăiau meciurile decisive pe vremea când juca el. 

"A fost o lipsă totală de agresivitate. Aşa se aşează şi mamaie şi tataie. Lipsa unui lider este o problemă gravă. Când jucam noi era altceva, la pauză ne scoteam ochii intre noi dacă aveam o prestaţie mai slabă si intram altfel la pauză! La nivelul acesta nu există să intri aşa pe teren. Alibec, Tănase, Chiricheş puteau să tragă un semnal de alarmă. Nu au dat. O echipă mută.

Eu am trăit două momente dramatice la naţională. Meciul cu Slovenia, toţi plăngeam, eram disperaţi. Dar şi in Danemarca am plăns efectiv. După o jumăte de oră de plăns m-a luat Stelea din baie. Cred că suntem singura naţie care puteam să dăm cu piciorul la o asemenea şansă. Câte cartonaşe galbene am luat ieri? Unu! Asta explică multe. 

Nu ştiu dacă mai merge cu spart geamuri in ziua de azi. Dar eu aşa aş fi facut. Eu aş fi spart ceva la pauză şi făcem 2-3 schimbări.  

Nea Mircea dacă era la pauza se rupea tot vestiarul ăla. Şi cu Razvan. Antrenorul sprărgea totul, jucătorii se motivau intre ei puternic. Aşa era in Italia. Dacă inregistrai ce se zicea din gurele noastre era plus 18 totul! Da... o rezolvam dupa meci. E vorba de altă generaţie", a declarat Daniel Pancu pentru telekomsport.ro.

Calculele favorabile pentru Mirel Rădoi:

În acest moment, România este la mâna Islandei, care trebuie să încurce Macedonia de Nord în ultima etapă. 

„Tricolorii” au 14 puncte, la punct în spatele Macedoniei de Nord (15), astfel că Islanda trebuie să nu piardă pentru ca România să işi păstreze şansele la barajul pentru CM 2022:

  • Dacă Macedonia de Nord pierde cu Islanda, România trebuie să bată Liechtenstein. Clasament final: România: 17 puncte, Macedonia de Nord: 15 puncte
  • Dacă Macedonia de Nord face egal cu Islanda, România trebuie să bată Liechtenstein. Clasament final: România: 17 puncte, Macedonia de Nord: 16 puncte

Afla mai multe despre: nationala romanieidaniel pancumirel radoi 

viewscnt
Articole similare