Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | De ce a acceptat Hagi să-l vândă pe Ţucudean la CFR, deşi Viitorul primise oferte "mult mai bune" pentru atacant

EXCLUSIV | De ce a acceptat Hagi să-l vândă pe Ţucudean la CFR, deşi Viitorul primise oferte "mult mai bune" pentru atacant

Farul Constanța

Comentarii

Prezent în cadrul emisiunii Sport Report, Cristian Bivolaru, directorul general al FC Viitorul, a povestit cum a fost transferat George Ţucudean la CFR Cluj. Oficialul Viitorului a afirmat că echipa a primit oferte mult mai convenabile în schimbul atacantului, dar Hagi a ales să-i respecte dorinţa jucătorului şi să-l lase la echipa din Gruia, chiar dacă a încasat o sumă mai mică.

”Ţucudean a avut oferte mult mai interesante pentru noi decât cea de la Cluj. N-a vrut să meargă, fie că erau prea departe de casă, fie că nu-l interesa campionatul respectiv. Atât Viitorul cât şi el putea să încaseze mai mult. Dar a fost deciazia lui şi Gică i-a respectat-o”, a declarat Cristian Bivolaru.

Marius Bilaşco a ţinut să întărească cele spuse de managerul general al FC Viitorul.

”Eu ştiu şi vreau să întăresc ce aţi spus mai devreme. Ştiu şi cunosc cazuri de jucători care au plecat de la Viitorul în aceleaşi condiţii. De exemplu cazul lui Larie, care a plecat după o  înţelegere şi o promisiune verbală a lui Hagi. Larie s-a dus după aceea şi a jucat la CFR şi după aceea a ajuns la Steaua. Sunt lucruri de apreciat şi cred eu, unice în fotbal”, a spus Mariu Bilaşco.

 

Afla mai multe despre: liga 1cfr clujfc viitorultucudeanhagi,  

viewscnt
Articole similare