Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Declaraţie de ultimă oră a lui Grozav. Cum a comentat interesul celor de la FCSB, după despărţirea sa de Dinamo

EXCLUSIV | Declaraţie de ultimă oră a lui Grozav. Cum a comentat interesul celor de la FCSB, după despărţirea sa de Dinamo
Comentarii

În această săptămână, după meciul din Cupa României de la Miercurea Ciuc, Gicu Grozav s-a despărţit de Dinamo. Rămas liber de contract, mijlocaşul a vorbit pentru Telekom Sport despre planurile sale de viitor.

"În urmă cu o lună, toată lumea era încântată că am putut să vin. Şi eu eram încântat, normal, pentru că îmi doream să ajung la Dinamo. Nu a fost să fie. Nu mă aşteptam să se termine aşa. Îmi pare rău şi trebuie să merg înainte. Eu, sentimentele oricum nu mi le voi schimba din cauza unora.

Până în decembrie, oricum, nu cred că mai am dreptul să joc. Voi vedea din ianuarie încolo ce voi face. Legat de o revenire în Liga I, niciodată nu spun <<Niciodată!>>. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. 

Despre un eventual transfer la FCSB, aceasta este o întrebare la care nu am răspuns. Nu o să iau în considerare o ofertă de acolo, dacă va veni. Poate la Hermannstadt, că am văzut că nu mai sunt dorit nici acolo... Asta e, vedem! Mă duc la Liga a II-a, undeva. Găsesc eu, nu e problemă" , a declarat Gicu Grozav pentru Telekom Sport.

Patru meciuri a jucat Grozav la Dinamo în acest sezon competiţional, trei în campionat şi unul în Cupa României, fără a marca vreun gol pentru echipa din Ştefan cel Mare. El s-a despărţit de echipa antrenată de Mircea Rednic după meciul cu Csikszereda, din optimile de finală ale Cupei României, partidă în care a ratat penalty-ul care îi putea duce pe "câini" în sferturi.

Dinamo a fost eliminată, joi, în optimile de finală ale Cupei României de echipa AFK Csikszereda, din Liga a III-a, după un meci decis la loviturile de departajare. După 90 de minute, scorul a fost egal, 2-2, în prelungiri fiecare echipă a marcat, iar la loviturile de departajare formaţia din Miercurea Ciuc s-a impus, scor 6-5.

Afla mai multe despre: dinamogrozavcupa romanieimircea rednic 

viewscnt
Articole similare