Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluiri FABULOASE! Cât a plătit Bari pentru Răducioiu în 1990 şi ce salariu a primit atacantul

EXCLUSIV | Dezvăluiri FABULOASE! Cât a plătit Bari pentru Răducioiu în 1990 şi ce salariu a primit atacantul

Dinamo București

Comentarii

Fostul mare internaţional român Florin Răducioiu a intrat în dialog cu fanii pe pagina de facebook Telekom Sport România şi a vorbit despre momentul plecării sale din România, în 1990, atunci când se despărţea de Dinamo pentru a juca în Serie A, la Bari.

Răducioiu a dezvăluit că Bari a plătit în schimbul său o sumă uriaşă la acea vreme: între 4 şi 5 milioane de dolari. În acea perioadă, Serie A era cel mai puternic campionat al Europei, iar formaţile din Italia făceau legea şi în cupele europene.

În ceea ce priveşte salariul său, Răducioiu a precizat că a avut un contract uriaş pentru acel moment: 400.000 de dolari. 

"La Bari... Au trecut 27 de ani... România devenise o ţară liberă şi am avut şansa să prind acest transfer. Dacă nu greşesc, s-au plătit atunci pentru mine patru sau cinci milioane de dolari! Astăzi pare o sumă comică, se plăteşte şi pentru un jucător de Divizia B. Eu aveam un contract de aproximatvit 4 sau 500 de mii de dolari. Aveam 20 de ani... Veneam după Mondialul din 1990. Cam asta a fost oferta lui Bari", a declarat Răducioiu pentru Telekom Sport.

 
TELEKOM SPORT ROMANIA

Afla mai multe despre: raducioiutransferbaridinamo 

viewscnt
Articole similare