Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dezvăluirile lui Gabi Enache. Ce a putut să păţească fostul jucător de la FCSB în Serbia: ”M-am dus la Poliţie”

EXCLUSIV | Dezvăluirile lui Gabi Enache. Ce a putut să păţească fostul jucător de la FCSB în Serbia: ”M-am dus la Poliţie”

FCSB

Comentarii

Gabi Enache nu a reuşit să se impună la Rubin Kazan, iar în această vară a decis să meargă în Serbia. A semnat cu Partizan Belgrad, iar acum a povestit pentru Telekom Sport cum s-a acomodat la noua sa echipă.

Sârbii şi-au schimbat antrenorul, iar Enache va trebui să se adapteze rapid. ”Noul tehnician a jucat în Italia şi vrea mai multă atenţie pe faza defensivă. Mi-a transmis să nu mai urc atât de mult, să fiu mai atent la apărare. De la mijloc în sus a oferit însă libertate”, a spus Enache.

Sosit la Partizan la începutul lunii iulie, Gabi Enache s-a integrat destul de rapid la gruparea sârbă. A bifat şapte apariţii în calificările din Europa League şi are trei prezenţe în prima ligă din Serbia.

Lumea în Serbia e împărţită în două: unii sunt cu Partizan, alţii cu Steaua Roşie. Dar lumea nu îţi zice nimic, te lasă în pace. Când te recunosc, spun <<a, tu eşti de la Partizan, poftim>>. Am fost la Poliţie. Când a auzit că sunt de la Partizan, l-a chemat pe celălalt coleg. <<Uite, e de la Partizan, vorbeşte tu cu el>>. Dar nu am avut nicio problemă, oamenii se poartă foarte bine cu tine aici”, a spus Enache.

Afla mai multe despre: gabi enachepartizanserbia,  

viewscnt
Articole similare