Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dialogul pe care Eric l-a purtat cu Mutu: ”Şi atunci de ce m-ai mai sunat?”

EXCLUSIV | Dialogul pe care Eric l-a purtat cu Mutu: ”Şi atunci de ce m-ai mai sunat?”

Superliga

Comentarii

Eric de Oliveira a vorbit despre negocierile pe care le-a purtat în vară şi a dezvăluit cum a ajuns la Viitorul. Mijlocaşul de 31 de ani susţine că Adi Mutu a fost cel care nu l-a vrut în Ştefan cel Mare.

Ionuţ Negoiţă s-a declarat nemulţumit după eşecul cu Viitorul (meci câştigat de Hagi cu 4-0) de faptul că Eric de Oliveira n-a ajuns la Dinamo, deşi s-au purtat negocieri în vară. Patronul clubului din Ştefan cel Mare a trimis astfel săgeţi înspre Adi Mutu, cel care s-ar fi opus transferului. Ulterior, ”Briliantul” a recunoscut că el s-a opus transferului, deoarece era de părere că Eric nu era pregătit fizic pentru Dinamo.

La Sport Report, pe Telekom Sport 1, Eric de Oliveira a povestit varianta sa. Actualul jucător al Viitorului spune că a fost sunat de Ionel Dănciulescu şi i-a spus că-l doreşte, dar trebuie să obţină acceptul lui Ionuţ Negoiţă şi Adi Mutu. Primul a fost de acord, în timp ce Adi Mutu i-a transmis că-l place, dar are alţi jucători în vizor:

”Apoi am avut o discuţie cu Dănciulescu: 'Eric, îmi place de tine, te apreciez, să vorbesc cu antrenorul'. Apoi mi-a zis, 'Eric, te place antrenorul, trebuie să vorbesc cu domnul Negoiţă şi cu Mutu'. Şi i-am zis că nu pot să stau după voi, dar mi-aş dori să ajung la voi. După câteva zile, mă sună Mutu şi mă întreabă 'care este situaţia ta?' I-am zis că vreau performanţă şi las din bani. Şi m-a întrebat 'cât vrei?' Eu i-am zis 'spune cât vrei să dai şi eu spun dacă sunt de acord'. Eu nu vreau să mă simt prost că îţi cer bani. Eu la nicio echipă nu am spus cât vreau.

Am primit ofertă de la UTA, de la Sepsi, am primit atunci oferte de la mai multe echipe din România. La Mediaş nu mi-am mai dorit să rămân. Şi mi-a spus Mutu: 'mie îmi place foarte mult de tine, eşti talentat, dar să ştii că noi negociem cu alţii'. Şi i-am zis: 'şi atunci de ce m-ai mai sunat? Eu nu stau după voi, nu mă rog de voi. Dorinţa de a ajunge la o echipă mare cum este Dinamo există, dar dacă nu se poate, strângem mâna şi la revedere!'”,
a declarat Eric de Oliveira la Telekom Sport.



Mijlocaşul brazilian a povestit şi cum a ajuns la Viitorul. Eric susţine că se pregătea să revină în fotbalul arab, dar a fost întors din drum de Zoltan Iaşko, directorul sprotiv al Viitorului. Însă cel care i l-a propus lui Hagi a fost Gabi Balint:

”Şi mă pregăteam să mă întorc în Arabia. Apoi, am stabilit cu un prieten să mergem la mare şi m-a sunat domnul Iaşko. De fapt, am avut o întâlnire cu domnul Balint şi el a vorbit cu domnul Hagi. I-a zis lui Hagi că i se pare că sunt în formă şi merit o şansă. Şi aşa am ajuns la Viitorul [...] Domnul Hagi mi-a făcut o ofertă, iar eu nu i-am zis că vreau mai mult sau mai puţin. Şi am acceptat. Dar tot ce mi s-a promis mi s-a dat şi asta este foarte bine”, a mai povestit Eric.

Afla mai multe despre: eric de oliveiraviitoruldinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare