Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dică despre "duelul" Gnohere - Alibec. Cum a ajuns francezul titular la FCSB

EXCLUSIV | Dică despre "duelul" Gnohere - Alibec. Cum a ajuns francezul titular la FCSB

Superliga

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport, Nicolae Dică a vorbit despre concurenţa din atacul FCSB şi în special despre duelul dintre Harlem Gnohere şi Denis Alibec pentru postul de vârf împins.




"Bizonul este în luptă cu Alibec, pentru un post de titular. Eu am considerat ca Alibec să fie prima soluţie la începerea campionatului. Dar Gnohere a dat dovadă de caracter şi profesionalism şi a ajuns titular. El e un jucător de echipă şi de caracter.

E normal ca orice jucător să-şi dorească să joace şi să fie nemulţumit dacă nu joacă.

Şi la ultimul meci, cu Lugano, urma un meci foarte dificil la Botoşani. Am preferat să sacrific acel meci, să risc cu Coman, pentru a-l avea pe Gnohere la următorul meci. Este greu pentru el să joace 90 de minute din trei în trei zile. Din acest motiv are şi mai puţine minute jucate în Europa.

Eu cred că el se gândeşte la un transfer, din discuţiile avute cu el. Eu îl tot încurajam şi îi spuneam că poate să plece de la Steaua şi să câştige bani şi mai mulţi, dacă se impune. Eu cred că poate să ajungă mai departe.

Se vorbeşte foarte mult de patronul nostru. E o strategie făcută de club. E normal să facem aşa, să reuşesc să introduc şi jucătorii care pot fi vânduţi peste ceva timp pentru sume mai mari
", a spus Dică la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dicaalibecgnohere 

viewscnt
Articole similare