Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Dinamo se desparte de un nou jucător I Acesta a fost anunţat să-şi caute echipă!

EXCLUSIV Dinamo se desparte de un nou jucător I Acesta a fost anunţat să-şi caute echipă!

Dinamo București

Comentarii

Ieri seară, Dinamo a anunţat că jucătorii Rivaldinho, Jeremy Bokila şi Maximiliano Oliva au fost puşi pe lista de transferuri a clubului din Ştefan cel Mare şi nu vor intra în programul de pregătire stabilit de conducerea tehnică a echipei până la reluarea acestui sezon competiţional.

Mai mult, sursele TelekomSport au dezvăluit că de acelaşi tratament va avea parte şi Constantin Nica, doar că în cazul său situaţia este diferită. Acesta va merge în stagiul de pregătire din Cipru al echipei, dar a fost şi el pus pe lista de transferuri a clubului bucureştean.

Fundaşul Constantin Nica, a revenit la Dinamo în septembrie, după ce a fost împrumutat de la Atalanta. Format la Centrul de Copii şi Juniori al clubului din Ştefan cel Mare, generaţia 1993, Constantin Nica a jucat în România doar pentru Dinamo Bucureşti, a câştigat Cupa României şi Supercupa României în tricoul alb-roşu (ambele în 2012), fiind transferat în Serie A, la Atalanta BC, în 2013.

În ultimii patru ani, Constantin Nica a evoluat în campionatul italian pentru Atalanta BC (2013-2014), Cesena Calcio (2014-2015), US Avellino (2015-2016) şi US Latina (2016-2017).

Afla mai multe despre: consntantin nicadinamoplecaretransferanuntdeciziecantonament 

viewscnt
Articole similare