Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Discuţia pe care a avut-o Ioniţă cu Iuliu Mureşan la capătul unui sezon în care a jucat rar: ”E o atitudine foarte corectă!”

EXCLUSIV | Discuţia pe care a avut-o Ioniţă cu Iuliu Mureşan la capătul unui sezon în care a jucat rar: ”E o atitudine foarte corectă!”

Superliga

Comentarii

Iuliu Mureşan speră că Ioniţă, Costache şi Balde - trei dintre cei mai scumpi jucători din lotul CFR-ului - se vor integra în sezonul care urmează. Preşedintele campioanei României spune că are speranţe mari, mai ales după o discuţie avută cu Ioniţă şi Costache.

Alex Ioniţă, Valentin Costache şi Ibrahima Balde sunt trei dintre cele mai costisitoare transferuri făcute de CFR Cluj în sezonul care s-a încheiat. Primii doi au fost cumpăraţi pe sume importante pentru Liga 1, un milion de euro şi 700.000 de euro - în timp ce Balde a venit gratis, dar are cel mai mare salariu din Liga 1.

Însă cei trei au avut prezenţe meteorice în sezonul în care CFR Cluj a reuşit să ia titlul. Iuliu Mureşan speră că lucrurile se vor schimba în sezonul care urmează. Preşedintele lui CFR Cluj dă exemplu o discuţie pe care a avut-o cu Alex Ioniţă, care, deşi a jucat rar, i-a promis că se va pregăti exemplar şi că-l va obliga astfel pe Dan Petrescu să-l folosească titular:

”Eu sper ca Balde, Alex Ioniţă şi alţi jucători care au făcut parte din lot şi o să facă parte şi în continuare, cei mai mulţi dintre ei să confirme şi să joace. De exemplu, mi-a plăcut atitudinea lui Alex Ioniţă, care la bucurie, atunci, pe teren, după ce am primit medaliile şi tricourile de campioni, m-a strâns în braţe şi mi-a spus că nu-i pare rău deloc că a ales CFR. Că e foarte fericit la CFR şi că a înţeles ce trebuie să facă şi că aşa de bine se va pregăti la vară că o să-l oblige pe antrenor să-l folosească titular. E o atitudine foarte corectă şi de sportiv.

La fel şi Costache, are un spirit foarte bun şi sigur că la fel de mult aşteptăm şi de la Balde, care a dat 4 goluri pentru noi în Liga 1. Are o uşurinţă foarte mare de a înscrie, dar trebuie să se alinieze şi el la anumite standarde, care nu sunt uşor de deprins de către jucători, pe care le-a stabilit Dan Petrescu. Depinde foarte mult de el, de jucător şi Dan Petrescu, dacă îl vede că raspunde la antrenamente, la ce îi cere, sigur o să-l folosească, pentru că e un jucător bun”,
a declarat Iuliu Mureşan pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: iuliu muresancfr clujliga 1alex ionitacostachebalde 

viewscnt
Articole similare