Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dragomir îl distruge pe Burleanu: "E un nimeni, e zero barat. N-a făcut nimic". Cum a prefaţat alegerile pentru preşedinţia FRF

EXCLUSIV | Dragomir îl distruge pe Burleanu: "E un nimeni, e zero barat. N-a făcut nimic". Cum a prefaţat alegerile pentru preşedinţia FRF

FRF

Comentarii

Alegerile pentru preşedinţia FRF vor avea loc la 18 aprilie, iar fostul şef de la LPF, Dumitru Dragomir, e sigur că, indiferent de numele contracandidaţilor pe care-i va avea, Răzvan Burleanu va câştiga un nou mandat.

"Burleanu iese preşedinte, încă este sprijinit de oameni foarte tari. Preşedinţii de cluburi îl susţin. Cei mai mulţi dintre ei se află într-o sărăcie groaznică. Dacă le dai 10 mingi, în joc de glezne te votează. Eu dacă mă înscriam şi le dădeam 50 de mingi, ieşeam în joc de glezne preşedinte la FRF. 
 
Lupescu, dacă ar candida, ca valoare este mult peste Burleanu. Păi, Burleanu este nimeni, este zero barat. Uitaţi-vă cum vorbeşte, îl vreau la un dialog cu mine, să îl întreb eu despre fotbal. Burleanu n-a făcut nimic, l-am lăsat cu bazele de pregătire de la Buftea şi de la Mogoşoaia, ambele de talie mondială, l-a lăsat Mircea Sandu cu două clădiri la FRF, el n-a văruit, n-a dat cu o bidinea pe toate astea. 
 
Chiar nu se poate să arunci aşa cu banii şi să nu ai niciun rezultat. Oricum, Lupescu n-are nicio şansă în faţa lui Burleanu. Burleanu e susţinut politic şi este susţinut de cei cărora le este foame. Tuturor conducătorilor le este foame" , a declarat fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir.
 

Afla mai multe despre: dragomirfrfrazvan burleanulupescualegerilpf 

viewscnt
Articole similare