Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir, convins că ar putea găsi oricând un asociat alături de care să cumpere Dinamo. Ce-l opreşte

EXCLUSIV | Dumitru Dragomir, convins că ar putea găsi oricând un asociat alături de care să cumpere Dinamo. Ce-l opreşte

Dinamo București

Comentarii

Dumitru Dragomir este convins că ar putea găsi oricând un asociat alături de care să cumpere Dinamo. Cu toatea acestea nu doreşte să investească la clubul din Ştefan cel Mare, deoarece nu dispune de banii necesari pentru a susţine performanţa.

”De asta nu mă duc, pentru că nu am banii să susţin mai departe, să fac performanţă că aşa s-o ţin până în locul 10 o ţin. 2 firfirici şi cu ce mă descurc eu, dar ca să faci performanţă nu poţi domnule decât să iei jucători de valoare, iar ei şi-au vândut jucătorii de valoare, iar pe cei tineri care i-au avut acolo i-au mai şi îndepărtat”, a declarat Dumitru Dragomir la Telekom Sport. 

Fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că strategia de transferuri a clubului din Ştefan cel Mare a fost greşită şi adaugă faptul că el ar fi putut obţine o sumă mult mai mare în schimbul jucătorilor pe care Dinamo i-a vândut de când Negoiţă a preluat echipa. 

”Domnule găsesc mâine nu cu două, cu mai mult. Problema e cât bagi ca s-o întreţii după aceea. Pentru că Dinamo ce-a avut jucătorii buni a vândut ieftin. Nu a avut un management bun. Eu dacă eram de exemplu la Dinamo eu luam cel puţin 20 de milioane pe jucătorii care i-a transferat. El ori a fost indus în eroare pentru că el nu are de unde să se priceapă la aşa ceva pentru că el e negustor bun şi e un băiat bun, Negoita. N-au băgat atâţia bani ca să poţi să iei titlul. Ca să iei titlul trebuie să bagi bani cum bagă CFR Cluj”, a mai spus Dragomir.

Afla mai multe despre: liga 1dinamo bucurestidumitru dragomir,  

viewscnt
Articole similare