Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ei sunt jucătorii în care Cosmin Contra îşi pune toată încrederea la echipa naţională: ”Aceşti jucători cresc valoarea fotbalistului român”

EXCLUSIV | Ei sunt jucătorii în care Cosmin Contra îşi pune toată încrederea la echipa naţională: ”Aceşti jucători cresc valoarea fotbalistului român”

Echipa națională

Comentarii

România a coborât mult în clasamentul FIFA, însă Cosmin Contra speră la vremuri mai bune la cârma echipei naţionale. Acesta îşi pune mari speranţe în jucătorii tineri care au evoluţii foarte bune la naţionalele de tineret sau la echipele de club.

Regula U21, care obligă toate echipele din Liga 1 să aibă pe teren, pe toată durata partidei, cel puţin un jucător sub 21 de ani, a fost intens criticată de conducătorii cluburilor, dar acum tot mai multă lume salută această decizie.

Seleţionerul României, Cosmin Contra, spune că regula U21 îi permite naţionalei noastre să viseze la mai mult în viitor. ”Cu regula de U21 pe teren adevărul e că avem generaţii care vin din urmă mai bune. Avem generaţii care au rezultate extraordinare la nivel de juniori sau rezultate bune, ce n-am avut în anii anteriori şi asta e datorită acestei reguli de jucători U21.

Asta nu face decât să mă bucure pe mine ca antrenor al echipei naţionale pentru că avem tineri care joacă titulari în Divizia A, joacă meci de meci la echipe bune. 

Sunt şi jucători care au plecat afară. Joacă în campionate puternice. Şi unii nu joacă, dar sunt alţii care joacă şi asta nu face decât să crească valoare fotbalistului român. Să crească poate şi valoarea echipei naţionale şi sperăm că pe viitor tot mai mulţi tineri să facă pasul spre fotbalul bun la echipe foarte bune unde să şi joace, să se impună”, a declarat Cosmin Contra la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: echipa nationalanationala românieiliga 1cosmin contra,  

viewscnt
Articole similare