Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Eric a semnat, dar transferul nu e făcut! "Trebuie să primim banii!" Ce sumă cere Viitorul pentru brazilian

EXCLUSIV | Eric a semnat, dar transferul nu e făcut! "Trebuie să primim banii!" Ce sumă cere Viitorul pentru brazilian

Superliga

Comentarii

Situaţie inedită în care se află brazilianul Eric de Oliveira, după ce mijlocaşul s-a înţeles cu Al Markhiya şi s-a lăsat fotografiat în timp ce semna un presupus contract cu formaţia din Qatar.

În ciuda imaginilor apărute pe reţelele de socializare, în care Eric pare să fie prezentat oficial de noua echipă, reprezentanţii Viitorului spun că nu şi-au pus încă semnătura pe actele de transfer.

Prezent în studioul Telekom Sport, directorul general al FC Viitorul, Cristi Bivolaru, a explicat care e situaţia transferului în acest moment. Constănţenii i-au permis lui Eric să-şi negocieze contracutl cu Al Markhiya, dar mutarea se va realiza doar după ce qatarezii vor vira 50.000 de euro în conturile campioanei României.

"Eric nu este încă rezolvat! Faptul că a făcut o poză cu tricoul înseamnă doar că el s-a pus de acord cu clubul respectiv. Dar banii pentru transfer nu au ajuns încă la noi. Noi am semnat un acord prin care i se permite să-şi negocieze contractul, cu menţiunea că transferul se va realiza dacă încasăm o sumă de bani.

E o lume mai specială unde s-a dus el! E vorba de 50.000 de euro. Ăştia sunt toţi banii pe care îi primeşte clubul"
, a declarat Cristian Bivolaru la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ericviitorultransfer 

viewscnt
Articole similare