Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Faţă de anii trecuţi, Dan Petrescu s-a schimbat". Dezvăluiri din interior! Cum arată munca antrenorului la CFR Cluj

EXCLUSIV | "Faţă de anii trecuţi, Dan Petrescu s-a schimbat". Dezvăluiri din interior! Cum arată munca antrenorului la CFR Cluj

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a fost alături de Dan Petrescu şi la Unirea Urziceni, când clubul scria istorie, şi a observat o schimbare în privinţa antrenorului.

Marius Bilaşco: "Dan Petrescu s-a schimbat. Se adaptează mai uşor"

Dan Petrescu, antrenor cu patru titluri de campion în Liga 1, a dus la rang de artă fazele fixe la CFR Cluj. Campioana României lucrează în mod special aceste momente, care aduc goluri pe bandă rulantă. 

De altfel, prima victorie din grupele Europa League, cea cu ŢSKA Sofia, scor 2-0, a fost adusă în urma unui corner şi a unui penalty:

"E foarte importantă şi partea în care jucătorii înţeleg şi încearcă să respecte ce se lucrează. Secretul e munca. Şi la Urziceni... Studiază aceste aspecte, lucrează mult pe partea asta, vizionează adversarii, ce fac la fazele fixe. El mizează foarte mult pe chestia asta. Şi autul îl treatează diferit. Acest mod de a vedea fazele fixe îl face special.

Eu zic că Petrescu e şi norocos, pentru că are şi jucători care sunt buni la faze fixe. Faţă de anii trecuţi, Dan Petrescu s-a schimbat. Vede lucrurile diferit, se adaptează mai uşor. Poate vine cu timpul această calitate. Sunt zile când faci şi nu iese sau meciuri când nu îţi iese. Dar perseverenţa e foarte importantă. Dan Petrescu insistă, insistă şi insistă pe aceste aspecte. La Urziceni lucram mult în ziua jocului fazele fixe. El insista. Conta să reîmprospăteze în memoria jucătorilor poziţia lor", a declarat Marius Bilaşco pentru Telekom Sport.  

 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescucfr cluj faze fixe 

viewscnt
Articole similare