Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FC Botoşani i-a dublat preţul lui Moruţan. Cât costă acum tânărul mijlocaş

EXCLUSIV | FC Botoşani i-a dublat preţul lui Moruţan. Cât costă acum tânărul mijlocaş

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a anunţat că preţul lui Olimpiu Moruţan a crescut. Mijlocaşul de 18 ani a fost ofertat de FCSB, însă este curtat şi de CFR Cluj şi de unele echipe din străinătate.

Şefii lui FC Botoşani vor să profite de interesul care s-a creeat în jurul lui Olimpiu Moruţan. Tânărul mijlocaş central are un sezon bun şi FCSB, CFR, dar şi câteva echipe din străinătate ar dori să-l transfere. Botoşani profită de expunerea pe care Moruţan o are şi Cornel Şfaiţer - preşedintele lui FC Botoşani - a anunţat la Telekom Sport că preţul jucătorului a crescut. În studio se afla şi Cristi Balaj, care a întrebat care este noul preţ al lui Moruţan:

Cornel Şfaiţer: În momentul ăsta e un jucător scump
Cristi Balaj: Două milioane de euro?
Şfaiţer: Da
Balaj: Şi dacă în iarnă vine cineva cu banii, cred că îi daţi drumul, nu?
Şfaiţer: Da, cum să nu? El îşi doreşte, e un copil bun, în creştere de la meci la meci

Tot la Tekekom Sport, Cornel Şfaiţer a anunţat că Moruţan va fi păstrat până în vară, în cazul în care în această iarnă nu va veni vreo ofertă care să îndeplinească cerinţele financiare. În vară, patronul FCSB a oferit 700.000 de euro, plus 20% dintr-un eventual transfer, însă FC Botoşani a refuzat. Ulterior, Valeriu Iftime a declarat că preţul lui Moruţan este de un milion de euro.

Afla mai multe despre: cornel sfaiterfc botosaniliga 1olimpiu morutanfcsb 

viewscnt
Articole similare