Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB a încheiat campania de transferuri. Anunţul lui Argăseală

EXCLUSIV | FCSB a încheiat campania de transferuri. Anunţul lui Argăseală

FCSB

Comentarii

Valeriu Argăseală a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre aşteptările vicecampioanei pentru a doua parte a sezonului, dar şi despre dubla cu Lazio şi campania de transferuri.

Valerică Găman şi Cristi Tănase au ajuns sub comanda lui Dică în această iarnă, iar preşedintele FCSB anunţă că echipa sa nu va mai aduce jucători în actuala perioadă de transferuri.

"Ne aşteaptă un retur foarte greu, calificările pentru Europa League, începutul de play-off, sfârşitul de campionat regulat. Suntem pregătiţi pentru a putea face faţă cu bine.

De achiziţii cred că nu a mai fost nevoie să mai facem aşa de multe, iar achiziţiile au fost făcute ca valoare, nu ca număr.

Cred că va fi un meci de la egal la egal, sunt două echipe care reprezintă un fotbal bun. Şi cred că vor avea de câştigat, pe lângă suporteri, şi fotbaliştii, experienţă internaţională pentru că nici Lazio, să nu uităm, nu este o echipă care nu e de bătut. Noi avem foarte mare încredere că jucătorii care compun echipa noastră în acest moment sunt capabili să facă un meci foarte bun în faţa echipei Lazio
", a declarat Valeriu Argăseală pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: tanasegamanfcsbargaseala 

viewscnt
Articole similare