Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | FCSB, pusă în aşteptare. Răspunsul primit pentru unul dintre jucătorii pe care-i vrea în iarnă

EXCLUSIV | FCSB, pusă în aşteptare. Răspunsul primit pentru unul dintre jucătorii pe care-i vrea în iarnă

Superliga

Comentarii

Cornel Şfaiţer a declarat la Telekom Sport că Olimpiu Moruţan poate fi transferat abia din vară. Mijlocaşul de 18 ani este dorit cu insistenţă de FCSB, de CFR Cluj, dar şi de mai multe cluburi din străinătate.

Olimpiu Moruţan este unul dintre cei mai curtaţi jucători din Liga 1. Evoluţiile mijlocaşului de 18 ani sunt într-o continuă creştere, astfel că a devenit atractiv pentru mai multe cluburi atât din Liga 1, cât şi din străinătate. Însă cel mai energic club din acest punct de vedere a fost FCSB.

Patronul vicecampioanei a tatonat terenul în mai multe rânduri şi chiar a trimis câteva propuneri în vară, dar şefii lui FC Botoşani cu considerat că 700.000 de euro este o sumă mult prea mică pentru valoarea jucătorului.

Acum, Cornel Şfaiţer spune că FC Botoşani a schimbat tactica. Olimpiu Moruţan va rămâne sigur până în vară, timp în care ar putea impresiona şi mai mult. Ceea ce ar însemna o sumă de transfer mai consistentă:

”Până în vară rămâne sigur, este monitorizat, este urmărit, dar până în vară rămâne. Ne bucură că sunt interesate cluburi care pot plăti sume desptul de bune, dar în momentul ăsta este un jucător foarte scump. E un copil foarte bun, care munceşte, dar până în vară rămâne la Botoşani”, a declarat Cornel Şfaiţer la Telekom Sport.

În acest sezon, Olimpiu Moruţan a avut 16 apariţii, a marcat de două ori şi a reuşit patru assist-uri. Cota mijlocaşului de 18 ani este de 600.000 de euro.

Afla mai multe despre: cornel sfaiterolimpiu morutanliga 1fcsbfc botosani 

viewscnt
Articole similare